Agent tvrdi: Negredo bi mogao preći u Napoli

Agent tvrdi: Negredo bi mogao preći u Napoli

Midhat Šljivak

Agent španskog napadača Alvara Negreda, Juanma Lopez, potvrdio je kako bi njegov klijent mogao ovog ljeta preći u Napoli ili u jedan od klubova iz engleske Premier lige.

Negredo je završio sezonu sa ličnim rekordom od 25 golova, te se očekuje da zbog financijskih problema klub proda i njega pored Jesusa Navasa. Potvrdio je to i njegov agent.

2Upravo je završio jednu jako važnu sezonu i mnogi klubovi nam se javljaju. Mogao bi preći u Italiju ili Englesku. Napoli? Da, postoji i ta mogućnost. Sviđamo se Benitez kao trener, a Napoli igra Ligu prvaka, gdje bi Alvaro želio igrati naredne sezone. Odluka je ipak na Sevilli", rekao je njegov agent Juanma Lopez.

Sevilla prema nekim izvorima bliskim klubu za Negreda traži 18 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.