Agger: Nadam se da dolaze sretni dani

Agger: Nadam se da dolaze sretni dani

Edmir Škorić

Danski nogometni reprezentativac Daniel Agger u subotu je u dresu Liverpoola upisao 100. nastup u engleskoj Premier ligi.

Agger je u Liveerpool došao 2006. iz Brondbyja, ali često je pauzirao zbog problema s povredama. Ove sezone je ipak standardan u sastavu Kennyja Dalglisha.

Protiv WBA u 2:0 subotnjoj pobjedi odigrao je 100. utakmicu iz engleskoj Premier ligi.

"Posebno je kada odigrate 100 utakmica za Liverpool i prošlo je puno do tog cilja jer me povrede uglavnom nisu zaobilazile. Nadam se da je to sada iza mene i da ću igrati još 100 utakmica za ovaj klub", kaže Agger, dodavši:

"Trenutno uživam u nogometu. Bio sam nesretan zbog povreda, pa vjerujem da sada dolaze sretni dani".

Osvrnuo se i na pobjedu nad West Bromwichom.

"Mislim da smo odigrali dobro i da smo zaslužili tri boda. Sretni smo, moramo ovako nastaviti i zadržati pobjednički niz. Sada gledamo prema sljedećoj utakmici i Swanseaju. Učinit ćemo sve da kod kuće osvojimo nova tri boda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti