Agger: Nisu potrebne radikalne promjene

Agger: Nisu potrebne radikalne promjene

Defanzivac Liverpoola, Daniel Agger, smatra da Redsima nisu potrebne radikalne promjene, te da će njegovi saigrači uspjeti riješiti probleme sa realizacijom.

"Problem bi bio da ne stvaramo šanse, ali ne smijemo se mnogo žaliti, jer zaista stvaramo veliki broj šansi. Međutim, kada ne iskoristiš svoje prilike, protivnici to obično iskoriste. Nama u posljednje vrijeme nedostaje završnica i nije problem u jednom ili dva igrača, jer većina nas promašuje velike prilike", rekao je Agger, dodavši:

"Jedini način da prebrodimo taj problem jeste da stvaramo još više prilika, a u jednom trenutku će se sreća okrenuti u našu korist. Smatram da nisu potrebne radikalne promjene u timu."

Redsi su trenutno šestoplasirana ekipa u engleskom Premiershipu, sa 14 bodova zaostatka za vodećim dvojcem iz Manchestera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti