Agger: Škrtel je ove sezone naš najbolji igrač

Agger: Škrtel je ove sezone naš najbolji igrač

Edmir Škorić

Daniel Agger, danski odbrambeni nogometaš Liverpoola, smatra da je Martin Škrtel najbolji igrač kluba ove sezone.

Škrtel je ove sezone jedan od najstandardnijih Liverpoolovih igrača. Slovak je, između ostalog, postigao važan gol u finalu Liga kupa protiv Cardiff Cityja.

I dok su povrede Aggeru uništile sezonu, on smatra da je Škrtel najbolji igrač Redsa u ovoj sezoni.

"Martin je, bez sumnje, naš najbolji igrač ove sezone. Ne vjerujem da postoji neko drugi. Nisam siguran koliko godina je ovdje, ali svake sezone sve više napreduje", rekao je Agger i dodao:

"Ove godine je sve bolji i bolji. Mislim da je u većini naših utakmica bio najbolji igrač".

Sa Škrtelom na čelu odbrane, Liverpool ima ponajbolju odbranu ove sezone sa 31 primljenim golom. Manje su primili tek klubovi iz Manchestera, United (27) i City (22).

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.