Agger spreman za povratak

Agger spreman za povratak

Odbrambeni nogometaš Liverpoola, Daniel Agger, spreman je za povratak u ekipu, nakon što je propustio utakmicu protiv Stoke Cityja prošlog vikenda.

Kenny Dalglish je potvrdio da je sve u redu sa danskim reprezentativcem i da će vjerovatno zaigrati protiv Boltona u subotu.

Također, Jay Spearing bi mogao dobiti mjesto u timu, iako još uvijek ima problema sa povredom tetive. Brazilac, Lucas Leiva, će gotovo sigurno propustiti narednu utakmicu Redsa, zbog povrede koljena.

"Gotovo svi igrači su mi na raspolaganju, a jedino ćemo morati pratiti napredak Jaya Spearinga. Daniel Agger je u redu i bit će spreman za meč protiv Boltona", rekao je Dalglish, ali nije htio precizirati sa kakvom se povredom suočio Agger:

"Rekao sam prošle sedmice da je povrijeđen, ali sada je sve u redu."

Liverpool i Bolton će u subotu odmjeriti snage na Reebok stadionu, u okviru 22. kola Premiershipa. Redsi su trenutno sedmoplasirana momčad, dok se Bolton nalazi u opasnoj zoni.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.