Agim Ibraimi sjajnim golom "ranio" londonske Plavce

Hrabri Maribor

Agim Ibraimi sjajnim golom "ranio" londonske Plavce

Nakon teškog poraza na Stamford Bridgeu fudbaleri Maribora su večeras na Ljudskom vrtu ugostili Mourinhovu ekipu, a nakon prvih 45 minuta držali su nulu.

Ipak u nastavku je tim koji je u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisao bh. prvaka Zrinjskog stigao do vodstva, a fenomenalan gol za Viole postigao je makedonski reprezentativac Agim Ibraimi u 50. minuti meča. 

Makedonac je na ivici šesnaesterca primio jednu odbijenu loptu i sjajnim udarcem pogodio suprotni ugao gola Petra Čecha, a golman Plava nije imao apsolutno nikakve šanse.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti