Agneli: Conte ostaje trener Juventusa

Agneli: Conte ostaje trener Juventusa

Midhat Šljivak

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli izjavio je danas kako je siguran da će Antonio Conte ostati trener Stare dame i naredne sezone.

Uspješno vođenje Juventusa u prethodnim sezonama donijelo je Conteu mnogo ponuda od superbogatih timova, ali će ovaj sjajni stručnjak i naredne sezone predvoditi prvaka Italije.

"Antonio zna šta se od  njega očekuje u Juventusu. Razgovarali smo o našim planovima i on je spreman da nastavi posao u klubu. Očekujemo pobjede, ali reći da očekujemo Ligu prvaka je suvišno. Samo je bitno da nastavimo pobjeđivati, to je njegova, ali i naša ambicija ubuduće", rekao je Agneli.

Conte je sa Juventusom i ove sezone odbranio titulu prvaka Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.