Agonija Slobode, Olimpic slavio sa 4:1

Premijer liga BiH

Agonija Slobode, Olimpic slavio sa 4:1

Kriza Slobode se nastavlja, a to su u okviru osmog kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine na najbolji mogući način iskoristili igrači Olimpica, koji su danas na Tušnju slavili sa rezultatom 4:1.

Uvodne minute susreta protekle su uglavnom u odmjeravanju snaga, a nešto više loptu u svom posjedu držali su domaći fudbaleri, ali to im ništa nije značilo.

Vukovi su poveli nakon dvadeset minuta igre, a strijelac vodećeg gola za najmlađeg sarajevskog premijerligaša bio je Edin Dučić. Samo pet minuta kasnije Haris Harba pogodio je za 2:0 i već je tada bilo jasno u kojem će se smjeru ova utakmica kretati.

Igrači Slobode se nisu ni snašli, a bilo je 3:0. Strijelac trećeg gola za Olimpic bio je Semir Kapić. Sjajno prvo poluvrijeme bilo je prepuno golova, a Rahmanović je samo dva minuta kasnije uspio smanjiti zaostatak Slobode na  1:3.

Sve nade domaćih u eventualni preokret, srušio je na samom početku drugog poluvremena veteran Veldin Muharemović, odvevši Olimpic na visokih 4:1.

Do kraja susreta rezultat se više nije mijenjao. Demoralisani Tuzlaci jednostavno nisu imali snage i volje da pokušaju ugroziti gol Olimpica, koji je sasvim zasluežno došao do vrijedna tri boda na gostovanju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti