Aguero gode Ancelottijevi komplimenti

Aguero gode Ancelottijevi komplimenti

Napadač Atletico Madrida Argentinac Sergio Aguero polaskan je komplimentima koje je na njegov račun uputio trener Chelsea Carlo Ancelotti.

Aguero je bio dvostruki strijelac u remiju između Atletico Madrida i Chelsea u okviru Lige prvaka, kada je susret igran na Vicente Calderonu završen 2:2.

Na konferenciji za medije nakon utakmice Ancelotti je izjavio kako bi Aguero bio idealan partner u napadu Didieru Drogbi.

"Sviđa mi se to što sam čuo i to me čini sretnim. Međutim, to ne mijenja moje razmišljanje jer se sada želim samo koncentrisati na igru u Atletico Madridu i naredni derbi koji nas čeka sa Realom", rekao je reprezentativac Argentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.