Agüero se povrijedio na sinovom motociklu

Otkrivena tajna "glupe" povrede

Agüero se povrijedio na sinovom motociklu

M. Skaka

Nakon što prvi napadač Manchester Citya nije bio ni na klupi u prošlom meču protiv Stokea, Roberto Mancini je izjavio da je Sergio Agüero izgubljen zbog "glupe" povrede.

On će tako propustiti meč protiv Sunderlanda, a moguće i derbi na Emiratesu protiv Arsenala.

Novinari britanskog Mirrora su prenijeli ekskluzivnu vijest otkrivajući koja je to tajanstvena povreda Agüera koju je Mancini odbio opisati.

Naime, Argentinac se povrijedio u dvorištu porodične kuće u Cheshireu vozeći mali kroser svog sina Benjamina. Radi se o opekotinama i žuljevima na stopalu, a povredu je sam pogoršao koristeći ledeni sprej koji mu je stvorio i opekotine i tako mu onemogućio da trenira i nastupa za svoj klub.

Mancinia je izludila činjenica da nije tražio savjet klupskih ljekara već je sam napravio još veći problem.

Ono što najviše zabrinjava italijanskog trenera je slaba forma ostalih napadača, a Kun je prvi stijelac kluba sa 17 golova, pa mu samo ostaje nada da će neki od njih proraditi jer bi svaki izgubljeni bod u ovoj fazi takmičenja moga značiti i gubitak titule.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.