Aguero spreman na odlazak
Jeli došlo vrijeme odlaska?

Primera Division

Aguero spreman na odlazak

Sergio Aguero je priznao da je spreman napustiti Atletico i preći u neki drugi klub. Ipak, Aguero je priznao da nema namjeru napustiti klub prije ljeta, premda su neki mediji obznanili da bi mogao već u januaru preći u Chelsea.

Carlo Ancelotti je nekoliko puta javno priznao da ima namjeru pojačati svoju napadačku liniju, a da je prvi pretendent za to mjesto argentinski napadač.

"Rekao sam da nemam namjeru napustiti klub prije juna, to kažem i ovaj put. Nakon toga ćemo vidjeti šta dalje. Ako klub bude trebao novac, uvijek postoji način da se iznađe rješenje, a jedno je moja prodaja", rekao je Aguero.

"Ovo je moj dom i moj klub, ali ako me klub bude morao prodati, moraću otići. Zasad ne znam ništa, trenutno sam koncentrisan samo na to da izborimo novi nastup u Evropi", rekao je jedan od najboljih napadača današnjice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.