Aguero: Sretan sam što ću ostati u Madridu

Ne želi napustiti Atletico

Aguero: Sretan sam što ću ostati u Madridu

Edmir Škorić

Napadač madridskog Atletica Serigo Aguero kazao je za službenu klupsku web stranicu da neće napustiti Vicente Calderon.

Argentinac je čvrsto povezan s londonskim Chelseaom, no ipak Sergio Augero inzistirao je na tome da ostane u klubu.

"Svjestan sam da uvijek postoje glasine o mojoj budućnosti, ali sam zapravo izoliran od svega. Uvijek sam se jasno opredjeljivao za Atletico i to svi znaju. Ne obraćajte previše pažnje na to što se događa", kazao je 21-godišnji golgeter Atletica, te dodao.

"Promijenio sam mnoge stvari. Sretan sam što ću i četvrtu godinu provesti u Madridu. Shvaćam da sam naučio mnoge stvari na i izvan terena tokom mog boravka ovdje. Mlad sam dečko a već puno toga se dogodilo, ali još uvijek imam mnogo toga za naučiti. Došao sam u Španiju relativno mlad i uvijek sam bio okružen starijim igračima. To može utjecati na brže odrastanje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.