Aguero: U pregovorima sam s Juventusom

Nije poznato koliku ponudu je poslala Stara dama

Aguero: U pregovorima sam s Juventusom

Sergio Aguero, napadač Atletico Madrida, potvrdio je da su iz Juventusa poslali ponudu, ali ne zna o kojem se iznosu radi, niti gdje će nastaviti karijeru.

Aguero je odlučio ovog ljeta napustiti Atletico Madrid, a postoje mnoge priče. No, jedna je sigurna, a to je da je Stara dama poslala zvaničnu ponudu na adresu španskog kluba.

"Istina je da je Juventus poslao ponudu, ali moja budućnost će biti poznata tek kada se završi Copa America. Postoje pregovori sa talijanskim klubom, ali ne znam koliko je miliona ponuđeno", rekao je Aguero, dodavši:

"To su stvari koje znaju samo moji agenti. Fokusiran sam samo na Copa Americu. Želim pobjedu protiv Kolumbije u srijedu, a pitanje mog transfera je u rukama agenata".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti