Aguero:Možemo do naslova već ove sezone

Aguero:Možemo do naslova već ove sezone

Edmir Škorić

Dobar dio sezone Manchester City je proveo na vrhu engleske Premier lige, no u posljednje vrijeme su zakazali pa su lidersku poziciju prepustili gradskom rivalu, iskusnijoj momčadi Uniteda.

Trenutno Crveni vragovi, koji brane trofej u Premier ligi, imaju tri boda prednosti nad Cityjem. Građani su u prošlom kolu osvojili tek bod protiv Stoke Cityja (0:0), dok je momčad Sir Alexa Fergusona slavila protiv Fulhama (1:0).

Sergio Aguero, ponajbolji igrač Cityja, strijelac 24 pogotka, smatra da City još može osvojiti naslov prvaka svoje države.

"Zašto čekati iduće sezone ako možemo osvojiti ove? Nikada se ne odustaju od trofeja, tako nećemo ni mi. Želim naslov ove sezone, a onda još njih nakon toga. Mogu vam (navijačima, op.a) obećati da ćemo se boriti do samog kraja. Svi to želimo napraviti i, iako neće biti lako, vjerujemo da možemo osvojiti Premier ligu ove sezone", kazao je Aguero, koji se dosta dobro uklopio u novu momčad.

"Brzo sam se prilagodio u momčad i Premier ligu. To je sve zbog mojih saigrača, kluba i, osobito, navijača. Iza nas je velika sezona, ali ostalo je još dosta toga da se izvuče iz ove momčadi. Već smo oborili neke povijesne rekorde kluba i to je već uspjeh".

"Moja obitelj i ja se dobro osjećamo u Engleskoj. Dobro smo se prilagodili na život u Manchesteru, a nismo ovdje predugo". Svi su napravili da se osjećamo kao kod kuće", dodao je nekadašnji igrač madridskog Atletica.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.