Ahmad Sharbini: Sarajevo želi Anasa, ali...

Jedna od opcija i Koševo

Ahmad Sharbini: Sarajevo želi Anasa, ali...

Anas Sharbini će definitivno u narednim sedmicama napustiti Rijeku.

Bivši hrvatski reprezentativac nije u planovima Matjaža Keka za narednu sezonu i prema očekivanjima od Rijeke je dobio nekoliko dana slobodno kako bi lakše pronašao novi klub. Sharbini 'na stolu' ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, a jedna od opcija je i dolazak u FK Sarajevo. 

"Postoji interes Sarajeva za Anasa, ali mi imamo otvoreno još nekoliko kombinacija, kako za transfer, tako i za posudbu. Više će se znati idućih dana, naravno, sve što radimo bit će u dogovoru sa Rijekom", izjavio je Anasov brat Ahmad za hrvatske medije. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi podsjetiti da je Sharbini posljednji angažman imao u Osmanlisporu za koji je nastupao kao posuđen igrač Rijeke, a tokom karijere još je imao priliku nositi dresove Hajduka i Ittihada iz Saudijske Arabije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi