Ahmed Musa napušta Leicester nakon samo jedne sezone
Foto: EPA

Za njegove usluge zainteresovan Fenerbahče

Ahmed Musa napušta Leicester nakon samo jedne sezone

U Leicester Cityju su mnogo očekivali od Ahmeda Muse kada je on stigao iz CSKA Moskve prošle sezone, međutim njegova epizoda u ekipi Lisica se izgleda bliži kraju.

Ahmes Musa bi se mogao zaputiti u Tursku i to u redove tamošnjeg velikana Fenerbahčea, a britanski mediji javljaju da bi Leicester od ovog transfera mogao inkasirati 17.4 miliona funti, što su odlične vijesti za njih, s obzirom da su za Musine usluge CSKA-u platili 16.6 miliona funti.

Navijači Leicestera su ostali razočarani Musinim partijama u ovom klubu, s obzirom da je puno obećavao kada je u predsezoni postigao dva pogotka protiv Barcelone, ali je onda u 32 nastupa u dresu Lisica, samo četiri puta uspio zatresti protivničke mreže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti