Ahmetović ostaje na Tušnju

Postignut dogovor

Ahmetović ostaje na Tušnju

Mersudin Ahmetović, napadač tuzlanske Slobode, ostaje na Tušnju i u nadolazećoj sezoni. 

Epilog je to razgovora Ahmetovića i rukovodstva kluba. Podsjetimo, Ahmetović je u Slobodu stigao zimus nakon nekoliko godina provedenih u Rusiji.

Na startu je osvojio srca tuzlanskih navijača, a posebno se pamte njegovi golovi u duelu sa Mladosti iz Velike Obarske, koji su donijeli preokret i pobjedu od 3:2.

Ahmetović je imao na početku proljetne polusezone problema sa fizičkom spremom. Očekuje se da će na Kupresu, a potom i Pohorju iskoristiti vrijeme za top pripremu, te da će od prvog kola jesenjeg dijela prvenstva biti latentna opasnost za sve golmane u BHT Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije