Ahmetović: Želimo ponovo obradovati naše navijače

Napadač Sarajeva pred GOŠK

Ahmetović: Želimo ponovo obradovati naše navijače

Samir Mlaćo

Prvotimac Sarajeva, Mersudin Ahmetović, najbolji je strijelac BH Telecom Premijer lige BiH.

 Sjajni napadač postigao je deset golova u dosadašnjem toku prvenstva, a priliku za novi imat će u nedjelju, kada Bordo klub gostuje GOŠK-u.

"Za nas je ta utakmica od velike važnosti. Poslije jednog dobrog niza, želimo naravno doći do nove pobjede. Na gostovanjima u ovoj sezoni igramo odlično, ali to moramo potvrditi i u nedjelju. Poštujemo ekipu GOŠK-a, koja nam je nanijela poraz na domaćem terenu i motivisani smo da otvarimo pobjedu i osvojimo nova tri boda. Što se tiče naše ekipe, atmosfera je dobra i mogu reći da se radujemo utakmici. Želimo odigrati još jednu dobru utakmicu i odbradovati naše navijače.", rekao je Ahmetović, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naravno, od napadača se očekuju golovi, to je naš posao, ali moram reći da je meni najvažnije da mi ostvarimo pobjedu i da igramo dobro. Kada je kolektiv dobar, uvijek se istakne pojedinac. Što se mene tiče, u drugom je planu ko će postići gol, važnije mi je da mi osvojimo tri jako bitna boda za nas."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi