Ajdin Maksumić se vratio u matični Igman iz Konjica

Ajdin Maksumić se vratio u matični Igman iz Konjica

Ajdin Maksumić, nekada ljubimac Koševa vratio se u matični Igman iz Konjica u kojemu će provesti narednu sezonu. 

Maksumić, koji je svojevremeno bio mladi, a kasnije u par navrata i A reprezentativac posljednju sezonu proveo je u Zvijezdi iz Gradačca.

Bio je blizu odlaska u Litvaniju, ali je na kraju transfer propao pa je odlučio vratiti se u Igman sa kojim je tokom ljeta održavao formu.

U svojoj karijeri je osim Igmana nastupao i za Sarajevo, Khimki, Dinamo Bukurešt, Panduri, Staad, Slobodu iz Užica, GOŠK i Zvijezdu.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti