Akinfeeva laser omeo u reakciji kod Slimanijevog gola
Foto: Printscreen

Sa tribina ometali golmana Rusije

Akinfeeva laser omeo u reakciji kod Slimanijevog gola

Igor Akinfeev je na ovom Mundijalu pokazao dosta nesigurnosti i loših reakcija. Nakon što je kardinalnom greškom poklonio gol Južnoj Koreji u prvom kolu, imao je svoj show i protiv Alžira.

Ali, čini se da je bio ometen. Laserom su sa tribina svijetlili u oči Igoru Akinfeevu koji je par sekundi nakon toga zaplovio u prazno i tako ostavio Slimaniju lagan posao. Napadač Alžira je to bez problema iskoristio i poravnao rezultat na 1:1.

Osiguranje na ulazi se očigledno ne bavi baš najbolje stvarima za koje su plaćeni čim je ovaj navijač uspio unijeti laser na tribine. Ili FIFA ne radi dobro svoj posao, ili je riječ o itekako lukavom navijaču Alžira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti