Ako dođe do penala, trojica u Juveu su sigurni

Tako pišu italijanski mediji

Ako dođe do penala, trojica u Juveu su sigurni

Italijanski mediji proteklih dana sve su posvetili finalu Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa.

Oni idu tako daleko da su čak predvidjeli i moguće izvođače jedanaesteraca za obje ekipe. Naravno, ukoliko nakon regularnog toka i poslije produžetaka ne bude pobjednika, pristupit će se izvođenju penala, ali kome će treneri ukazati povjerenje?

Italijanski mediji smatraju da su u redovima Juvea sigurni Paulo Dybala, Miralem Pjanić i Leonardo Bonucci. Pored njih, smatra se da će preostala dvojica vjerovatno biti Dani Alves i Sami Khedira. Higuain iza sebe ima veoma lošu historiju izvođenja penala, kako za klubove, tako i za reprezentaciju, pa on vjerovatno neće šutirati. 

S druge strane, kod Real Madrida, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Luka Modrić bi trebali biti sigurni, a Bale će vjerovatno šutirati ako u tom trenutku bude na terenu. Ukoliko ne bude, onda bi preostala dva penala trebali šutirati Marcelo i Sergio Ramos. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi