Ako njih pitate, petak nije radni dan

Velež i u Tuzli ima podršku

Ako njih pitate, petak nije radni dan

E. Škorić

FK Velež gostuje u Tuzli kod FK Tuzla City, a s tribina stadiona Tušanj bodri ga veća grupa navijača.

Od samog početka samo se navijači Veleža čuju na Tušnju. Više od 10 kombija s navijačima mostarskog kluba doputovalo je u Tuzlu.

Ni to što je petak, radni dan, nije omelo najvatrenije navijače Veleža danas dođu i bodrže svoj tim na putu do novih bodova.

Podsjećamo, Velež je u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva pobijedio Zvijezdu s 2:0 pred oko 3500 svojih navijača, a u Tuzli su Rođeni također najavili pobjedu iako ispred sebe imaju trenutno petoplasiranu ekipu lige.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Stigli rodjeni iz Vrapcica
5 14
emir_89
Bravo idemo rodjeni pozz iz tuzle
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi