Ako pobijedi, Perez dovodi Kaku
Kaka uskoro u Madridu?

Na pomolu veliki transfer

Ako pobijedi, Perez dovodi Kaku

Iako se nije zvanično vratio u klub, Florentino Perez, prvi favorit za novog predsjednika Real Madrida izgleda da je sa čelnicima Milana dogovorio prelazak Brazilca Kake u madridski klub.

Prema tvrdnjama španskih medija Perez se sastao s podpredsjednikom Milana Adrianom Gallianijem i dogovorio visinu transfera od 60 miliona eura.

Brazilac ima ugovor do 2013. godine, ali je sada jasno da će uskoro put Madrida te da neće do kraja ostati u redovima «crveno-crnih».
Kaka nije jedini igrač kojeg bi Perez želio u «kraljevskom klubu». Nije tajna da bi dresu Reala mogli obući Xabi Alonso te Cesc Fabregas.

Perez je bio na mjestu predsjednika Reala od 2000. do 2006, a izbori su najavljeni za 7. juni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.