Ako se po jutru poznaje dan Sarajevo bi na ljeto moglo dobiti veliko pojačanje

Već trenira u dresu Bordo tima

Ako se po jutru poznaje dan Sarajevo bi na ljeto moglo dobiti veliko pojačanje

A. Čaušević

Ponekad i iskrica bude dovoljna da se zapali vatra. Slično je i sa objavama na društvenim mrežama poslije kojih navijači maštaju. 

Slučajno ili ne ponekad fudbaleri u objavama znaju ostaviti neku indiciju gdje bi mogli nastaviti karijeru. Danas je to uradio Anel Hadžić, bivši član reprezentacije BiH i član generacije koja je nastupila za Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Naime, Hadžić je danas na drušvenoj vježbi Instagram objavio kratki video zapis kako trenira u dresu Mersudina Ahmetovića, već nekoliko godina možda i najboljeg igrača Bordo tima.

Iskusni veznjak ne krije svoju privrženost prema Sarajevu, a zimus je bio i u pregovorima sa višestrukim prvakom BiH što je potvrdio i za SportSport.ba u jednom razgovoru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Razgovarali smo iskreno i otvoreno pokušali naći rješenje, čuli smo se skoro svaki drugi dan i sve je bilo korektno. Ne mogu da žalim za stvarima koje nisu bile suđene. Ipak, to ne znači da se u skorije vrijeme to neće ostvariti", tada je rekao Hadžić.

Inače, ovom 30-godišnjaku ugovor s MOL Fehervaru i već sada je sigurno da će nakon skoro četiri godine napustiti trofejni mađarski klub. Da li je Koševo naredna stanica, pokazat će vrijeme.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Ako Bog da ...
6 0
Sarayevac
J***vas on, smeće od igrača, gurali ga na silu gdje god je bio, nista napravio nije, nek dođe, sezona u fcs, pa ce u Olimpik , pa u ozren...
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi