"Ako Spursi to žele, Niko će ostati"

Menadžer Nike Kranjčara Adrian Aliaj:

"Ako Spursi to žele, Niko će ostati"

Edmir Škorić

Adrian Aliaj, menadžer hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara, italijanskim novinarima kazao je kako njegov klijent neće preći u Romu, unatoč napisima medija. Odnosno, više će se znati po okončanju sezone.

Nikin otac Zlatko, inače crnogorski selektor, sastao se sa predstavnicima Rome prije nekoliko dana, što je bilo dovoljno da krenu špekulacije o eventualnom transferu Tottenhamovog veznjaka u Romu.

"Da, istina je da je Zlatko u subotu boravio na Olimpicu, ali samo kako bi gledao (Mirka) Vučinića, obzirom na nastavak kvalifikacija u junu. Roma? U ovom trenutku nema vijesti i neće ih biti do kraja sezone, kada ćemo razgovarati s klubom", kazao je Aliaj za ForzaRoma.info, dodavši:

"Ako ga Spursi odluče zadržati, onda Niko neće otići jer ima ugovor do 2013. godine. Njegova želja je da igra, jer se boji svog statusa u reprezentaciji, o čemu puno brine".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti