Ako su glasine tačne, Iker je spreman za veliki transfer

Real mu neće biti jedini veliki klub

Ako su glasine tačne, Iker je spreman za veliki transfer

Veliki Iker Casillas je izgleda spreman na još jedan veliki klub u svojoj karijeri.

Nakon što je napustio redove svog matičnog kluba Real Madrida prije dvije godine, Iker brani u Portu, ali čini se kako će naredne sezone ponovo 'napasti' najveće titule u Evropi.

Naime, kako prenose inostrani mediji, Iker je velika želja novog sportskog direktora PSG-a Antera Henriquea. Zanimljivo, upravo ovaj čovjek je doveo Ikera u Porto iz Reala 2015. godine. 

Podsjetimo, Iker je prije nekoliko dana napunio 36 godina, a tokom karijere je prije Porta branio samo u Real Madridu te je svojevremeno bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji golman svijeta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Da li ima još nekoliko dobrih godina u sebi, ostaje nam da vidimo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi