Ako Villarreal izgubi stiže Laudrup
Laudrup iz igračkih dana u dresu Reala

Velverde pred otkazom

Ako Villarreal izgubi stiže Laudrup

Kako pišu španski mediji Michael Laudrup nalazi se vrlo blizu klupe Villarreala. Danski trener koji je u Španiji ostavio veliki trag kao igrač igrajući za Barcelonu i Real Madrid mogao bi već u nedjelju postati novi trener Villarreala.

Naime, kako piše El Mundo Deportivo ukoliko Villarreal ne pobjedi u nedjelju u Malagi Ernesto Valverde će postati bivši, a na njegovo mjesto će sjesti Danac.

Nakon sedam kola Primere Villarreal se nalazi na posljednjem mjestu tabele i jedini je klub koji još nije zabilježio pobjedu i stolica Valverdea se opasno ljulja.

Mundo čak navodi da je Laudrup bio sve dogovorio s Atleticom, ali je na molbu predsjednika Villarreala Fernanda Roiga odlučio odbiti ponudu i sačekati nedjelju i rezultat iz Malage, da bi u slučaju poraza Villarreala istog momenta postao novi trener kluba s El Madrigala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.