Aktiviran adresar sporta na SportSport.ba
Trenirajte fudbal, košarku, rukomet, plivanje, karate, gimastiku, skijanje, judo, odbojku, taekwondo... ili iznajmite termin sa ekipom. Polazna tačka je uvijek ista - SportSport.ba.

Više informacija iz škola sporta

Aktiviran adresar sporta na SportSport.ba

SportSport.ba

Želite se aktivnije baviti sportom, ili upisati svoje dijete u školu sporta? Možda sa prijateljima iznajmiti termin? Adresar sportskih škola i objekata portala SportSport.ba je vaša polazna tačka!

Želite dodatno promovisati svoj klub i školu sporta? Želite objavljivati sve vijesti o rezultatima vaše škole sporta i prezentirati ih pred više od 120.000 redovnih čitalaca?

SportSport.ba nudi rješenje za vas!

Portal SportSport.ba pokrenuo je novu uslugu putem koje će na jednom mjestu okupiti adrese svih sportskih škola, klubova i objekata te ih kroz jednostavan prikaz i pretragu prezentirati bosanskohercegovčkoj sportskoj javnosti. Adresar portala SportSport.ba polazna je tačka za sve one koji se bave sportom, a posebno one koji se tek žele početi baviti sportom.

Kliknite na tab "TRENING" u meniju portala SportSport.ba i saznajte sve o aktivnostima sportskih škola u Bosni i Hercegovini ili pronađite kontakte škole ili objekta koji su vam potrebni.

"Sekcija "Trening" na portalu SportSport.ba pokrenuta je sa ciljem popularizacije aktivnog bavljenja sportom među mladim ljudima i promocije malih sportskih kolektiva koji na drugi način teško mogu dospjeti u visokotiražne medije.", kaže Mirza Dautbegović, glavni i odgovorni urednik portala SportSport.ba.

"Nadam se da će ova usluga pomoći mladim ljudima da se lakše odluče za sport kojim se žele baviti i klub i objekat u kojem ga žele trenirati. Također, vjerujem da ćemo na ovaj način omogućiti velikom broju aktivnih trenera, instruktora i drugih sportskih radnika da adekvatno prezentiraju svoje aktivnosti i privuku što veći broj potencijalnih polaznika.", dodao je on.

Objavite svoje vijesti - promovišite svoje aktivnosti

Unos kontakt podataka u adresar portala SportSport.ba je besplatan i ovim putem pozivamo sve škole sporta, klubove i sportske objekte da ostave svoje podatke ukoliko se već ne nalaze u adresaru ili dopune postojeće podatke OVDJE.

Za škole sporta i sportske objekte koji svoje aktivnost žele dodatno promovisati kroz portal SportSport, od sada omogućujemo zakup izdvojenih podstranica i plasiranje vlastitih vijesti na našoj naslovnici.

U sklopu zakupa Premum adrese, isključivo za sportske škole i objekte SportSport.ba omogućio je i plasman tekstualnih reklama na više od 10.000.000 pozicija tokom jednog mjeseca, a po izrazito pristupačnoj cijeni od samo 1,36KM+pdv dnevno. Više detalja o zakupu Premum adrese potražite OVDJE.

Kao i sve ranije aktivnosti ovog portala, i sekcija "TRENING", te adresar sportskih škola i objekata izrađeni su u potpunosti vlastitim snagama tima koji okuplja portal SportSport.ba, bez ikakve podrške instutucija zaduženih za podršku sportu i popularizaciju aktivnog načina života među mladim ljudima.

Usluga Premium adresa namjenjena je isključivo sportskim školama i objektima i ne može biti predmet zakupa komercijalnih oglašivača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.