Al Habsi Wengeru: Nisam varalica!

Francuz optužio golmana Wigana

Al Habsi Wengeru: Nisam varalica!

Golman Wigana Ali Al Habsi odbacio je optužbe menadžera Arsenala Arsene Wengera da ovaj nije "poštovao navijače" time što je zadržavao vrijeme u pobjedi svoje ekipe na Emiratesu.

Golman iz Omana dobio je pred kraj utakmice žuti karton zbog odugovlačenje, ali tvrdi kako nije varalica, te da je time jednostavno pokušavao sniziti pritisak igrača Arsenala.

 

"Kada igram fudbala, ne varam. Koristio sam tu taktiku da kontrolišem određena dešavanja na terenu. Normalno je da kada protivnička ekipa vrši na vašu strašan pritisak, pokušate to umanjiti. To je bilo veoma važno za mene i moje saigrače u odbrani", rekao je Al Habsi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.