Al-Khelaifi: Ancelotti će ostati iduće godine u PSG-u

Predsjednik PSG-a otkrio

Al-Khelaifi: Ancelotti će ostati iduće godine u PSG-u

A. Haznadarević

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti, ostat će na kormilu PSG-a i iduće sezone, a ovu vijest je objavio predsjednik francuskog tima.

"Uopšte ne znam otkud dolazi potreba za takvim napisima. Ancelotti je super siguran na trenerskoj klupi naše momčadi. Budućnost PSG-a i Ancelotti je povezana i to vrlo čvrsto", kazao je Al-Khelaifi.

 

"Ancelotti s nama ima ugovor do 2014. godine. Ako i tada rezultati budu na tragu sadašnjih, a oni su sjajni, lako moguće da ćemo i produžiti vjernost. Naravno, ako to Ancelotti bude htio", dodao je predsjednik PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.