Al - Wahda - Hoffenheim 1:0

Ibišević i Salihović u igru ušli u drugom dijelu

Al - Wahda - Hoffenheim 1:0

Adnan Beganović

Fudbaleri Hoffenheima poraženi su u prijateljskom susretu od AL - Wahde, momčad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Momčad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata slavila je s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Ibrahim u 58. minuti.

Naši reprezentativci Sejad Salihović i Vedad Ibišević susret su počeli s klupe za rezervne igrače, a priliku su dobili u drugom poluvremenu. Salihović je u igru ušao u 46. minuti umjesto Luiz Gustava, dok je Ibišević zamijenio Tagoea u 66. minuti.

Za Hoffenheim su igrali:
Starke (46. Haas) - Ibertsberger (46. Raitala), Gulde (21. Compper), Vorsah (76. Neupert), Eichner (66. Šimunić) - Carlos Eduardo (76. Groß), Kaiser (46. Vukčević), Luiz Gustavo (46. Salihović) - Thomalla (63. Ludwig), Tagoe (66. Ibišević), Ba (46. Mlapa).

Prijateljski susret:
Hoffenheim - Al - Wahda 0:1 (Ibrahim 58')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.