Aladin Isaković izigrao Velež i završio u Vitezu

Ništa od angažmana u Mostaru

Aladin Isaković izigrao Velež i završio u Vitezu

Iako su ruke na sastanku čelnika Veleža i Aladina Isakovića još prije gotovo mjesec dana pružene, ovaj korpulentni Zeničanin ipak u preostalih jedanaest kola neće igrati za Velež.

Isaković se u Mostaru pojavio u srijedu, kazao da hitno mora natrag u Zenicu i nestao. Pravdao je to porodičnim problemima, te dva dana kasnije pogazio svoju riječ i dogovorio uslove ugovora sa Vitezom.

"Onog momenta kada se vratio u Zenicu on je za nas bio završena priča. Njegov gest je stvar njegovog karaktera, nemam više šta dodati na ovu temu," kazao je sportski direktor Veleža Admir Velagić.

"Zaista mi je žao ako sam ispao nekorektan. Trenutno sam u situaciji da ne mogu ići od kuće zbog problema privatne prirode," kazao je Isaković.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.