Aladin Isaković novi igrač Mladosti

Kakanjci žele u Premijer ligu

Aladin Isaković novi igrač Mladosti

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja nakon jesenjeg dijela sezone u Prvoj ligi FBiH zauzimaju visoko treće mjesto sa samo dva boda zaostatka za ekipom Goražda a doveli su i novo pojačanje koje im može pomoći u ispunjavanju konačnog cilja - plasmana u elitu.

Ambiciozna i agilna uprava ovog kluba već je napravila prvi korak ka jačanju svog igračkog kadra.

Narednu godinu dana dres Mladosti će nositi 29-godišnji Aladin Isaković, nogometaš koji može nastupati na više pozicija. Ovaj Zeničanin je poznat kao univerzalac koji može kvalitetno odgovoriti zadacima u odbrani, veznom redu te napadu.

Iskusni Isaković je u svojoj karijeri nosio dresove Žepča, Čelika, njemačkog Heimstettena, Travnika, Viteza, a posljednjih pola godine proveo je u švicarskom Fraunfeldu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.