Aladin Isaković obećao trijumf i pogodak protiv Veleža

Travnik kompletan dočekuje Velež

Aladin Isaković obećao trijumf i pogodak protiv Veleža

Najveća opasnost po Veležov gol danas prijetit će od Aladina Isakovića. Iskusni univerzalac koji od dolaska Husnije Arapovića na kormilo tima igra kao najistureniji igrač, priželjkuje dobru partiju danas na Piroti, te u konačnici i dobar rezultat protiv Veleža.

“Respektujem Velež, radi se o timu sačinjenom od odličnih igrača, ali iskreno vjerujem u našu pobjedu na današnjoj utakmici. Spremni smo za borbu tokom devedeset minuta, imamo ogromnu želju i motiv. Ako želite obećat ću i gol,” kaže samouvjereno Aladin Isaković.

“Dobra je stvar što povrijeđenih i kartoniranih igrača nema. Svi smo spremi, sa optimizmom dočekujemo današnji susret. Znam da i Veležovi navijači najavljuju dolazak na Pirotu, siguran sam da će atmosfera biti prava sportska te da će publika uživati u utakmici,” dodao je.

Husnija Arapović svojevremeno je obavljao funkciju šefa stručnog štaba u Veležu, a dres Rođenih od današnjih prvotimaca Travnika u prošlosti su nosili Almir Pliska, Ajdin Nuhić i kapiten Anel Čurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.