Alaim: Biće prelijep osjećaj istrčati pred najbolje navijače

Oprašta se Muhamed Alaim

Alaim: Biće prelijep osjećaj istrčati pred najbolje navijače

Midhat Šljivak

Dugogodišnji golman FK Sarajevo Muhamed Alaim u subotu će odigrati svoj posljednji meč u dresu bordo tima.

Alaim je godinama nosio dres bordo tima, a oprostiće se u prijateljskom meču protiv ekipe Cardiffa na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Osjećaji pred posljednji meč u najdražem dresu su pomiješani...

"Još uvijek su osjećaji pomiješani, kada pomislim na subotnju utakmicu. Mnogo toga sam proživio u ovom klubu, dugo godina sam bio vjeran Sarajevu i ne znam da li je tuga ili sreća, ovo što trenutno osjećam. Svjestan sam, bit će mnogo emotivno, ali i prelijepo, jer ću imati priliku istrčati još jednom pred najbolje navijače", kazao je Muhamed Alaim, uoči subotnje utakmice.

Alaim ističe kako će se uvijek sjećati titule prvaka BiH osvojene s FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je mnogo lijepih trenutaka, koje smo zajedno sa našim navijačima podijeli. Naravno, osvajanje titule prvaka Bosne i Hercegovine je nešto najbolje i toga ću se uvijek rado sjećati. Međutim, bilo je još mnogo toga lijepog i teško je odlučiti. Hvala Bogu, kada pogledam, zadovoljan sam onim što je bilo, a Fudbalskom klubu Sarajevo želim uvijek samo najbolje", dodao je Alaim.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.