Alaim: Izgubili smo na Koševu

Impresije nakon susreta

Alaim: Izgubili smo na Koševu

Adnan Beganović

"Teško mi je, ovako se nikad nisam osjećao. Odigrali smo sjajan meč i mislim da nismo razočarali. Ostaje žal, i nakon ova dva susreta sa Clujem, siguran sam da uopšte nismo lošija ekipa", rekao je Muhamed Alaim za SportSport.ba i dodao:

"Na Koševu smo izgubili Evropsku ligu. Prvih 30 minuta susreta na Koševu nas je stajalo prolaza dalje. Mislim da smo previše respektirali Rumune u prvom susretu i u budućnosti nam se to ne smije događati. Tek nakon večerašnjeg susreta svi smo uvidili da niti oni nisu vanzemaljci. Kada smo im spustili loptu na zemlju, nisu nam mogli parirati. Samo malo sreće nam je nedostajalo, ali život je takav. Ja kao kapiten sam ponosan na ekipu i na to da smo u ovim evropskim nastupima opravdali očekivanja i donijeli radost našim navijačima i svima onima koji vole fudbal. Želio bih da se od srca zahvalim i Vama na podršci koju ste nam davali i mislim da je Vaš portal ono što je trebalo Bosni i Hercegovini."

Sarajevo je okončalo evropske nastupe, sada slijedi Premijer liga Bosne i Hercegovine. Kakva su Vaša očekivanja u nastavku prvenstva?

"Teško će biti zaboraviti ovu večerašnju utakmicu, ali moramo se odmoriti i nadoknaditi propušteno u Premijer ligi. Mislim da imamo najbolju ekipu u državi i bez obzira što smo loše startali, borit ćemo se za titulu", istakao je na kraju razgovora kapiten bordo momčadi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti