Alaim prezadovljan rezultatom i pobjedom

Sarajevo u pripremnoj utakmici bolje od Slaven Belupa

Alaim prezadovljan rezultatom i pobjedom

Ekipa Sarajeva nalazi se na pripremama na Kupresu, gdje su izbranici trenera Mirze Varešanovića jučer odigrali i prvu kontrolnu utakmicu, pobijedivši Slaven Belupo rezultatom 2:0.

Strijelci za bordo sastav su bili Avdić i Jahović, te je Sarajevo dobro krenulo sa pripremama za narednu sezonu.

"S obzirom da nam je ovo bila prva utakmica, koju smo odigrali nakon veoma napornih, ali i kvalitetnih priprema, moram reći da sam veoma zadovoljan igrom i rezultatom koji smo ostvarili protiv Slaven Belupa", kaže za SportSport.ba kapiten bordo tima Muhamed Alaim.

"Ipak, kako naš narod kaže, 'prvi se mačići bacaju u vodu' i da bi se na najbolji mogući način pripremili za nadlozaću sezonu moramo uložiti još mnogo truda. Posebno sam zadovoljan time kako su se u ekipu uklopili novi momci koji su došli u klub i juniori. Atmosfera u ekipi je odlična i to je jako bitno", dodao je Alaim.

Fudbaleri Sarajeva na Kupresu ostaju do subote, a do početka sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine planirano je odigravanje još nekoliko kontrolnih utakmica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti