Alaim: U Tuzli nas samo bodovi interesuju

Kapiten bordo momčadi pred duel sa Slobodom

Alaim: U Tuzli nas samo bodovi interesuju

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva danas će krenuti za Tuzlu gdje će u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva odmjeriti snage sa domaćom Slobodom, a kapiten momčadi Muhamed Alaim uvjeren je da će on i njegovi saigrači obradovati veliku armiju bordo navijača.

"Jako smo nestrpljivi pred utakmicu u Tuzli. Pripreme smo odradili fenomenalno i sada nam preostaje da na terenu pokažemo svu našu snagu. Nemamo šta skrivati. U Tuzlu idemo po bodove", rekao je za SportSport.ba Muhamed Alaim te dodao:

"Svjesni smo da Slobodi gori pod nogama, no vjerujte mi da nas to ni najmanje ne zanima. Gledamo samo sebe i ukoliko mi budemo pravi, onda će Tuzlaci bodove u borbi za opstanak morati tražiti u nekim drugim utakmicama. Imamo kvalitet što smo pokazali i u prvom dijelu sezone, a ja se nadam da ćemo na proljeće biti još bolji te da ćemo već na susretu sa Slobodom istaknuti kandidaturu za najviši plasman."

Muhamed Alaim u posljednjih nekoliko dana imao je manjih problema sa povredom, no ističe da je sto posto spreman za duel sa Slobodom.

"Imao sam manjih problema sa povredom aduktora, no sada je sve u najboljem redu i potpuno sam spreman za susret sa Slobodom", zaključio je Alaim.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.