Alaniji tri boda protiv Kubana

Alaniji tri boda protiv Kubana

Midhat Šljivak

Posljednji susret petog kola ruske Premijer lige odigrali su u Vladikavkazu  domaća Alania i Kuban iz Krasnodara. Na kraju je domaći tim slavio pobjedu rezultatom 2:1.

Do vodstva su domaći stigli u 36. minuti. Dosuđen je penal pri čemu je gostujući igrač Lolo dobio drugi žuti, odnosno crveni karton, a siguran sa bijele tačke bio je Danilo Neco. Ipak, samo tri minute kasnije Dealbert nakon odlične akcije poravnava rezultat na 1:1 što je bio rezultat prvog poluvremena.

U nastavku su domaći fudbaleri krenuli po sva tri boda, a do punog plijena su došli u 62. minuti kada ponovo Neco pogađa mrežu Kubana za konačan rezultat susreta od 2:1.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti