Alarmantno u Slobodi

Desetkovana Sloboda od danas na Kupresu

Alarmantno u Slobodi

Adnan Beganović

Fudbaleri tuzlanske Slobode danas su otputovali na pripreme na Kupres, no ono što može zabrinuti navijače crveno - crnih je da u autobusu nisu bili Nikolić, Okanović, Mujkić, Zoletić, Halilović i Mujić.

Izabranici Ibrahima Crnkića danas su otputovali na Kupres gdje će obaviti pripreme za narednu sezonu, no od iskusnijih igrača u autobusu je bio samo Samir Jogunčić, tako da su pred tuzlanskim premijerligašem jako teški dani.

Iako je do prije neki dan izgledalo da su se u Slobodi stvari pomakele sa mrtve tačke, danas se sve čini mnogo drugačije.

Od kluba su digli ruke gotovo svi, izuzmemo li nekoliko entuzijasta od kojih Sloboda ustvari i živi u nekoliko posljednjih godina.

Podrške od grada i kantona nema nikakve, a sve je kulminiralo danas kada su iskusniji prvotimci odbili otputovati na pripreme.

Međutim, postoji mogućnost da u narednim danima na račun kluba legnu neki novci, te bi se onda pokušala dogovoriti saradnja sa Nikolićem, Zoletićem i Mujkićem, dok su Okanović, Halilović i Mujić najvjerovatnije završili svoje epizode u tuzlanskoj Slobodi.

Sve u svemu, situacija nije niti malo sjajna, a kako će biti u narednom periodu, ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.