Alaves prvi polufinalista Kupa Kralja

Bez golova u revanšu

Alaves prvi polufinalista Kupa Kralja

Fudbaleri Deportivo Alavesa plasirali su se u polufinale Kupa Kralja nakon današnjeg remija u revanšu četvrtfinala protiv Alcorcona (0:0).

Fudbaleri Deportivo Alavesa imali su dosta dobru prednost nakon prvog meča koji je odigran prošle sedmice jer su pobijedili u gostima Alorcon sa 2:0 tako da je njihov prolazak dalje bio sasvim očekivan.

U večerašnjoj utakmici nije bilo mnogo prilika na obje strane. Alaves nije srljao prema golu gostiju, dok Alcorcon nije imao riješenja pred golom domaćina pa gledatelji nisu vidjeli nijedan gol.

Podsjetimo da u ostalim četvrtfinalnim mečevima igraju Real Madrid-Celta Vigo, Eibar-Atletico Madrid i Real Sociedad-Barcelona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi