Albanci prijete kosovskom igraču: Ne poštuješ nas!

Osudili njegov potez na meču

Albanci prijete kosovskom igraču: Ne poštuješ nas!

E. Čaušević

Reprezentacija Kosova sinoć je u prijateljskoj utakmici sa 3:0 savladala Albaniju.

Utakmica koja se igrala u Cirihu iznenadila je javnost u Albaniji jer nisu očekivali tako ubjedljiv poraz od Kosova. No, veoma zanimljivo bilo je nakon meča jer su navijači Albanije osuli paljbu po igraču Kosova, Edonu Zhegrovu, i optužili ga za ismijavanje igrača Albanije.

Naime, Zhegrova je u jednom trenutku odlučio da se malo našali i primio je loptu vratom, ali sigurno nije ni sanjao kakve reakcije će izazvati ovaj potez. Albanci su okupirali društvene mreže i poručili Zhegrovu da je to nepoštovanje prema igračima Albaniji, a čak je dobio i nekoliko prijetnji.

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Tip je pravio od Albanaca malu djecu.... zabio 2 goal jos se momak zabavljao sa loptom.., Albanija da necemu valja nebi gubila 70% utakmica u godinu dana. Kosovo ce biti jace od Albanije.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi