Albanski selektor: Slike su jasne i svi ih vide
Foto: EPA

"Bilo je ekstremno opasno"

Albanski selektor: Slike su jasne i svi ih vide

Edmir Škorić

Albanski selektor Giovanni de Biasi smatra da bi se jučerašnji prekinuti meč trebao registrovati rezultatom 3:0 u korist njegove selekcije.

“Bilo je ovo traumatično iskustvo i ono što nismo željeli da se desi stvarno se i dogodilo. Igrali smo dobro, no nažalost nismo bili u mogućnosti da završimo utakmicu jer su navijači utrčali na teren. Bila je to opasna situacija”, rekao je De Biasi, dodavši:

“Stadion u Beogradu je neadekvatan za ovakvu vrstu utakmice. Postoje organi koji odlučuju kako će se meč registrovati, ali slike su jasne i svi ih vide. Bilo je ekstremno opasno”.

Podsjećamo da je do prekida došlo u 42. minuti kada se iznad stadiona Partizana ‘ukazao’ dron sa zastavom “velike Albanije”, nakon čega je došlo do okršaja među igračima, da bi zatim utrčali i navijači Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.