Albin Pelak novi član „vukova“ sa Otoke

Olimpik dovodi pojačanja za Premijer ligu

Albin Pelak novi član „vukova“ sa Otoke

Nakon što je dobio ispisnicu iz Željezničara, Albin Pelak, uspješno je okončao razgovore sa čelnicima Olimpika i od naredne sezone branit će boje ovog kluba. Tu vijest potvrdio nam je i Hamdo Spahić, direktor „vukova“.

"Razgovori sa Pelakom uspješno su okončani i sa njim smo potpisali četvorogodišnji ugovor. Ovim činom, Pelak je postao naše prvo premijerligaško pojačanje ovaj potez se može smatrati početkom naših priprema za Premijer ligu. Ovo je naš prvi korak u tom pravcu jer od kluba želimo napraviti stabilnog premijerligaša.", rekao je Spahić.

Hamdo Spahić, potvrdio je „šuškanja“ o mogućem angažmanu golgetera Slavije Darka Spalevića.

"Spalević je kvalitetan igrač i na listi je naših želja. Ono što bi nam moglo olakšati posao oko njegovog dovođenja je činjenica da i on želi promijeniti klub i ući u nove izazove. Jedno je sigurno, naše razgovore sa ovim igračem dići čemo na jednu ozbiljniju razinu i vrlo brzo ćemo znati ishod tih razgovora."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.