Albiol: Mourinho i Ronaldo su samo razmijenili mišljenja

Albiol: Mourinho i Ronaldo su samo razmijenili mišljenja

Adnan Beganović

Španski mediji jučer su donijeli informaciju o svađi Josea Mourinha i Cristiana Ronalda nakon Kup susreta u kojem je Real sa 2:0 savladao Valenciju.

Odmah nakon pomenutog susreta došlo je do svađe između trenera i najboljeg igrača madridske momčadi, a iako iz kluba nisu htjeli komentarisati ovakve navode, na insistiranje španskih novinara uradio je to Raul Albiol.

"Normalno je da nakon svake utakmice trener ima svoje mišljenje koje može reći igraču. Tako je bilo i nakon Kup susreta sa Valencijom", izjavio je Albiol.

"U konkrettnom slučaju koji vas zanima, došlo je do razmjene mišljenja Mourinha i Ronalda. Međutim, ništa više se nije dogodilo. Siguran sam da to neće utjecati na momčad i igru. Ostat će na tome jer nas čekaju mnogo važni susreti", dodao je Albiol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.