Albiol se vraća u Valenciju?

Moguć povratak odličnog štopera

Albiol se vraća u Valenciju?

Raul Albiol bi se poslije dvije godine u Realu mogao vratiti u Valenciu.

U ljeto 2009. je došao na Bernabeu uz obeštećenje od 15 miliona eura, a sada bi mogao da se vrati za 10 koliko bi trebalo po španskim medijima da ponude Slijepi miševi.

Albiol je u početku bio standardan, ali sad prednost imaju Portugalci Pepe i Ricardo Carvalho, a tu je i mladi Raphael Varane koji je došao iz Lensa.

To Albiolu ne garantuje minutažu, pa ako se realizuje transfer Juana Mate u Chelsea za 30 miliona eura, onda neće biti problem da se izdvoji novac za Albiola koji je standardni prvotimac tima sa Mestalle bio od 2005. do 2009.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.