Alcacer mora napustiti Barcelonu zbog Messija?

Argentinac želi da Paco ide

Alcacer mora napustiti Barcelonu zbog Messija?

E. Čaušević

Barcelona je pred početak ove sezone dovela nekoliko pojačanja, ali se u dosadašnjem dijelu je samo Samuel Umtiti uspio opravdati očekivanja Katalonaca.

Jedno od pojačanja bio je 23-godišnji napadač Paco Alcacer koji je stigao iz Valencije, ali je u 18 utakmica uspio postići samo tri gola. Alcacer je od dolaska na Nou Camp ušao u očajnu formu i prema svemu sudeći će napustiti klub već nakon jedne sezone.

Mediji u Španiji objavili su danas da su čelnici Barce poručili Alcaceru da može pregovarati s drugim klubovima jer na njega na Nou Campu više ne računaju. Navodno, krivac za to je Lionel Messi koji ne voli igrati s nekadašnjim napadačem Valencije.

Kako smo ranije objavili, Messi želi da Barca na ljeto dovede zvijezdu koja će se priključiti udarnom napadu koji čine Messi, Suarez i Neymar. Na listi želja Barcelone nalaze se Aubameyang, Mbappe, Dybala i Dembele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi