Aldin Turkeš prvi strijelac švicarske Super lige!

Sjajna forma bh. napadača

Aldin Turkeš prvi strijelac švicarske Super lige!

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH i potencijalni A reprezentativac Aldin Turkeš nastavio je sjajnu formu iz prošle sezone.

Naime, Turkeš je pogodio i za vikend što je bio njegov treći pogodak ove sezone. Lausanne su savladale Zurich u okviru 3. kola Super lige Švicarske 4:0, a Turkeš je postigao prvi pogodak na meču.

Do kraja su njegovi saigači još tri puta tresli mrežu rivala i sada se Lausanne nalaze na sjajnom drugom mjestu sa sedam bodova.

Svakako da je za to najzaslužniji mladi napadač koji je sa tri pogotka i prvi strijelac lige. Njegovi pratioci su na dva.

Turkeš je nedavno produžio saradnju sa Lausannama.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Nek ste Besimu Svicarcu cetiri uvalili
4 0
ragge
Ovaj momak mora dobiti priliku u repki
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi