Aleix Vidal odlučio kada će napustiti Barcelonu

Želi ostati barem do kraja sezone

Aleix Vidal odlučio kada će napustiti Barcelonu

Endin Čaušević

Španski fudbaler Aleix Vidal u Barcelonu je stigao pred početak prošle sezone kao veliko pojačanje, ali nije uspio da se nametne Luisu Enriqueu.

Vidal je Barcu stigao iz Seville, ali je od svog dolaska utakmice većinom posmatrao sa klupe. Ovaj fudbaler u posljednje vrijeme počeo je igrati češće, ali je svjestan da će teško ostati u Barceloni.

Već dugo se špekuliše da će ovaj desni bek napustiti katalonski klub, a za Vidala ponude su stigle iz Marseillea, Intera, Milana, Swanseaja i Southamptona. Međutim, čini se da Vidal još uvijek nema namjeru da napusti Barcu, barem ne u zimskom prelaznom roku.

"Želim da ostanem u Barceloni barem do ljeta. Nemam želju da sada mijenjam sredinu, ako već moram da idem onda želim da to bude na kraju ove sezone", poručio je Vidal čelnicima katalonskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi