Utakmica između Slobode i Željezničara igra se u subotu na stadionu Tušanj sa početkom od 17:30.

Defanzivac Slobode pred utakmicu sa Željezničarom

Aleksandar Ignjatović: Pobjeda bi značila mnogo pred završnicu prvenstva

E. Oštraković, foto: E. Dindić

Nogometaši Slobode nakon dvije gostujuće utakmice, sutra će po prvi put u drugom dijelu sezone igrati na domaćem terenu.

Protivnik će biti ekipa Željezničara, koja im je glavni konkurent u borbi za Evropu, a u slučaju pobjede Sloboda bi preuzela upravo četvrtu poziciju od svojih protivnika.

"Iako smo iz prethodne dvije utakmice uzeli samo bod, sreća nas je poslužila i još uvijek smo u igri za to treće ili četvrto mjesto. Sa pobjedom bi dosta mirnije dočekali taj posljednji krug u prvenstvu. Utakmica sa Željezničarom je uvijek puna naboja i nadam se da ćemo ovaj put uspjeti da ih pobijedimo. Moramo da imamo veću želju od njih. U ovim utakmicama svi žele da pruže dobru partiju, ali pobjedom bi uradili veliki korak prema četvrtom mjestu", rekao je Aleksandar Ignjatović.

Utakmica između Slobode i Željezničara igra se u subotu na stadionu Tušanj sa početkom od 17:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi